Ten Hag looft middenveld-duo: Dan kunnen die spelers nog meer glanzen

Ten Hag looft middenveld-duo: "Dan kunnen die spelers nog meer glanzen"

Gepubliceerd: dinsdag 17 september 2019 om 23:44di 17-09-2019 om 23:44

Laatste update: dinsdag 17 september 2019 om 23:47di 17-09-2019 om 23:47

Erik ten Hag ziet slechts enkele kritiekpunten na de ruime overwinning van Ajax op Lille in de eerste groepswedstrijd in de Champions League. De trainer van de Amsterdammers is over het algemeen zeer te spreken over het optreden van zijn ploeg.

"Het is een fantastisch resultaat, met geweldige goals", zegt Ten Hag tegen Veronica. "In ons aanvalsspel heb ik geweldige dingen gezien. Op gegeven moment slaan we echter door en willen we veel te snel naar de eindfase. Dat moeten we niet doen, dat kan worden afgestraft door een ploeg als deze, met snelle aanvallers in de tegenstoot. We moeten dan geduldiger zijn. Dat zijn echter kleine kritiekpunten, want dit is een fantastische start."

Ten Hag was voor de camera van Ziggo Sport lovend over Quincy Promes, die de score opende in de Johan Cruijff Arena. " IK weet wat hij kan. Dat is zijn kwaliteit, dat hij tussen de linies kan vertrekken. Ook in samenwerking met Dusan Tadic, die de ruimtes creëert. En in samenwerking met Neres en Ziyech, die hem in stelling kunnen brengen. En die goal was een heel goede voorzet van Tagliafico."

Niet alleen Promes kon de oefenmeester bekoren. Ook Lisandro Martínez en Edson Álvarez maakten een sterke indruk op het middenveld. "Het zijn goede voetballers. We kunnen denk ik nog beter. Als we wat slimmer gaan spelen, met name organisatorisch, dan kunnen we nóg beter. Dan kunnen die spelers nog meer glanzen. Maar dat ze het nu al heel erg goed doen, is duidelijk."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws