Onana wilde tegenstander 'vermoorden': Dit was een fout van mij, geef ik toe

Onana wilde tegenstander 'vermoorden': "Dit was een fout van mij, geef ik toe"

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 00:34wo 18-09-2019 om 00:34

Laatste update: woensdag 18 september 2019 om 00:35wo 18-09-2019 om 00:35

Andre Onana was met enkele wereldreddingen goud waard voor Ajax, maar liep in de eerste helft tegen een onnodige gele kaart aan. HIj rende woedend op Renato Sanches af na een akkefietje tussen de Portugese middenvelder van OSC Lille en Nicolás Tagliafico.

Sanches duwde Tagliafico op de grond na een duel, waarna Onana als een haas naar de situatie rende om verhaal te halen. Scheidsrechter Srdan Jovanovic bestrafte dat met geel. "Voetbal is emotie", reageert Onana bij Voetbal International. "Toen ik zag hoe Nico naar de grond werd gebracht, wilde ik Sanches vermoorden, bij wijze van spreken. Dit soort dingen gebeuren weleens. Soms denk je niet na. Dit was een fout van mij, geef ik toe."

Ajax kende dinsdagavond een perfecte start van de Champions League-groepsfase door Lille met 3-0 te verslaan. Onana: "Het was geen makkelijke wedstrijd, maar het belangrijkste was om te winnen en goed te starten. Voor mij was het een lekkere wedstrijd met een clean sheet. Zij kwamen best vaak voor het doel, dan is het als keeper fijn als je je kan laten zien. Een fantastische avond voor mij, dit niveau wil ik vasthouden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws