Gerrard analyseert Feyenoord en 'beer' Stam: 'Ze zakken soms wat weg'

Gerrard analyseert Feyenoord en 'beer' Stam: 'Ze zakken soms wat weg'

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 07:46wo 18-09-2019 om 07:46

Rangers FC-manager Steven Gerrard kijkt uit naar de aanstaande confrontatie met Feyenoord-collega Jaap Stam in de Europa League. De iconische oud-middenvelder van Liverpool was als speler al een grote bewonderaar van The Dutch Destroyer, laat hij weten aan De Telegraaf.

Stam speelde tussen 1998 en 2001 voor Manchester United en kwam Gerrard een aantal keer tegen in de Premier League. De huidige Feyenoord-trainer was 'een beer van een verdediger', weet Gerrard nog. "Ik heb hem altijd bewonderd. Als centrale verdediger had hij eigenlijk alles: goed in de lucht, sterk aan de bal en fysiek formidabel."

Als beginnend trainer kwam Stam weer in Engeland terecht, bij Reading. "Hij heeft de moeite genomen om weer naar Engeland te verhuizen en om hier te werken als trainer. Daar heb ik wel respect voor", aldus de 114-voudig Engels international, die inmiddels ook beelden van Feyenoord heeft gezien. "Er zit jeugd in de ploeg en daardoor zit er frisheid en fitheid in het elftal. Maar ik heb ook gezien dat de jongens in fases wat wegzakken. Ik wil dat mijn team op de juiste momenten toeslaat", waarschuwt hij alvast.

Rangers en Feyenoord trappen donderdag om 21.00 uur Nederlandse tijd af op Ibrox. FC Porto en BSC Young Boys zijn de overige tegenstanders in Poule G.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat gaat Feyenoord doen bij Rangers?

(3970 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws