Berghuis heeft goed nieuws voor Feyenoord-fans: 'Zondag te vroeg, nu beter'

Berghuis heeft goed nieuws voor Feyenoord-fans: 'Zondag te vroeg, nu beter'

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 21:52wo 18-09-2019 om 21:52

Steven Berghuis is vol goede moed over de Europa League-wedstrijd tegen Rangers FC die donderdagavond afgewerkt zal worden. De Feyenoord-aanvaller moest zondag nog verstek laten gaan tegen ADO Den Haag, maar lijkt tijdig hersteld van zijn blessureleed.

De Rotterdammers zijn met een selectie van 21 man naar Schotland afgereisd en Berghuis was één van de spelers die in het vliegtuig stapten. De linkspoot meldde zich dinsdag weer op het trainingsveld en kon ook in Schotland meedoen aan de groepssessie, liet hij weten tijdens de persconferentie van woensdag. "Zondag kwam gewoon te vroeg. Het gaat nu beter. Ik verwacht geen problemen", wordt hij geciteerd door de Feyenoord-site.

Berghuis kijkt ernaar uit om weer een Europese campagne met Feyenoord mee te maken. "Eigenlijk gaat dat nu pas beginnen", aldus de buitenspeler. "Je hoopt na de kwalificatie op wedstrijden tegen dit soort tegenstanders. Je kunt jezelf als speler en team in dit soort wedstrijden testen. Ook als club kun je je laten zien. Dat is belangrijk."

Feyenoord trapt donderdagavond af om 21.00 uur Nederlandse tijd. Later dit jaar staan er nog ontmoetingen met BSC Young Boys en FC Porto op het programma.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat gaat Feyenoord doen bij Rangers?

Winnen
62%
Gelijkspelen
24%
Verliezen
14%
(3970 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws