Tevredenheid over komst Senesi: 'Heb er vriend bij met wie ik Spaans kan praten'

Tevredenheid over komst Senesi: 'Heb er vriend bij met wie ik Spaans kan praten'

Gepubliceerd: donderdag 19 september 2019 om 08:11do 19-09-2019 om 08:11

Met de komst van Marcos Senesi heeft Feyenoord-coach Jaap Stam meerdere opties centraal achterin voor de wedstrijd tegen Glasgow Rangers van donderdagavond. Eric Botteghin maakt zich geen zorgen over zijn plek centraal achterin.

De Braziliaanse verdediger negeert de media en probeert zijn eigen ding te doen in De Kuip. "Ik lees wat dat betreft niets, maar ben wel blij dat Senesi er bij is. Want we hebben een brede selectie nodig. Dat is alleen maar leuk voor mij, Ik heb er nu weer een vriend bij met wie ik Spaans kan praten", vertelt Botteghin tegen RTV Rijnmond

Of Senesi en hij het nieuwe centrale duo gaan vormen bij Feyenoord durft Botteghin zich niet uit te laten. "Dat is aan de trainer, die gaat dat straks bepalen. Maar ik heb nog steeds een goed gevoel, krijg veel vertrouwen van de trainer en medespelers en dat is het belangrijkste voor mij."

Mario Been heeft in het programma Voetbalpraat van FOX Sports zo zijn twijfels of Botteghin zijn plek in de basis behoudt. "Ik neem aan dat als je een speler voor zeven miljoen haalt, je hebt hem nou tien dagen in huis, dat je hem wel gaat brengen", aldus de voormalig Feyenoord-trainer. "Alleen, dan heb je dus te maken met het probleem wie je eraf gaat halen. Dan denk ik dat hij Ié laat staan, die gaat dan naar de rechterkant. Dan gaat Botteghin eruit, maar dat is wel je aanvoerder."

Feyenoord trapt donderdagavond om 21:00 uur af op Ibrox. De wedstrijd zal grotendeels in het teken staan van het overlijden van Rangers-icoon Fernando Ricksen. Beide teams spelen vanavond met een rouwband. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is er nog plek voor Botteghin centraal achterin bij Feyenoord?

(801 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws