Champions League-debuut Hateboer is deceptie: 'Hans haalde z'n niveau niet'

Champions League-debuut Hateboer is deceptie: 'Hans haalde z'n niveau niet'

Gepubliceerd: donderdag 19 september 2019 om 14:38do 19-09-2019 om 14:38

Laatste update: donderdag 19 september 2019 om 15:43do 19-09-2019 om 15:43

André Hateboer had veel verwacht van het Champions League-debuut van zijn zoon Hans, maar de trip mondde uit in een deceptie. Atalanta Bergamo ging met grote cijfers onderuit tegen Dinamo Zagreb (4-0).

Hateboer senior was speciaal voor het Champions League-debuut van zijn zoon in een bus met Atalanta-supporters gestapt om naar Zagreb af te reizen. Het werd door het resultaat een anti-climax. Bij rust keek Atalanta al tegen een 3-0 achterstand aan.

"Ze hadden geen schijn van kans", concludeert André in gesprek met RTV Noord. "Er zitten soms wedstrijd tussen waarin niets lukt, en dit was er duidelijk één. Het zij zo, al is het wel jammer. Er was denk ik geen enkele speler van Atalanta die gisteren zijn niveau haalde, ook Hans niet."

Desondanks heeft Hateboer senior genoten van de trip. Het is prachtig dat Hans heeft gedebuteerd in de Champions League, daarom ben ik ook meegegaan. Het was een prachtige beleving om samen met de fanatieke supporters van Atalanta in de bus mee te mogen. Een voorrecht zelfs."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws