Pa Hateboer zes uur in de bus voor CL-debuut zoon: Het is een gekkenboel

Pa Hateboer zes uur in de bus voor CL-debuut zoon: "Het is een gekkenboel"

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 11:06wo 18-09-2019 om 11:06

Laatste update: woensdag 18 september 2019 om 11:11wo 18-09-2019 om 11:11

André Hateboer, de vader van Atalanta Bergamo-back Hans Hateboer, reist woensdag met de bus naar Kroatië om daar het Champions League-debuut van zijn zoon met eigen ogen te kunnen aanschouwen. Atalanta neemt het om 21.00 uur op tegen Dinamo Zagreb. 

Thijs en Koen, de broers van Hateboer, pakken het vliegtuig naar Zagreb. Vader André kiest voor een busreis van ruim zes uur van Italië naar de hoofdstad van Kroatië. "Er is een grote Hans Hateboer-fan in Bergamo, die zei tegen me: als je in een bus mee wil, regel ik dat voor je. En voor ik het wist had ik een plek in de bus. Soms moet je ook gekke dingen doen in het leven", vertelt Hateboer senior aan RTV Noord

Twintig bussen vol Atalanta-fans vertrokken woensdagochtend om 08.00 uur. "Iedereen in de bus is voortdurend aan het zingen, helemaal toen ze doorhadden dat ik er óók in zat. Het is echt een gekkenboel hier."

De vader van de rechtsback heeft vertrouwen in een goed resultaat. "Ik denk dat ze gaan winnen. Dit is het allerhoogste podium waarop je kunt voetballen en Hans schrijft er vanavond een nieuw hoofdstuk bij in zijn jongensboek."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws