Schreuder blij met beslissing Duitse bond: 'Ze hebben goed gereageerd'

Schreuder blij met beslissing Duitse bond: 'Ze hebben goed gereageerd'

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 13:25vr 20-09-2019 om 13:25

Laatste update: vrijdag 20 september 2019 om 13:30vr 20-09-2019 om 13:30

Alfred Schreuder vindt niet dat TSG Hoffenheim met vier punten uit vier wedstrijden sterk aan het Bundesliga-seizoen is begonnen, maar ziet geen reden om paniek te raken. De hoofdtrainer van de Duitsers wijst naar de start van het vorige seizoen en de reactie van zijn spelers na een slecht resultaat.

"Als trainer voel ik me hetzelfde als speler", zegt Schreuder tegen Kicker. "Ik slaap niet goed na een slechte wedstrijd. Je denkt aan wat er niet goed is gegaan en hoe je dat in het vervolg beter kunt doen. Het is vaak lastig aan het begin van het seizoen. Vorig jaar zag je dat ook al (vier punten uit eerste vier duels, red.). We moeten ons concentreren op ons werk. We hebben veel potentie en talent in het team. Uiteindelijk betaalt het zich uit."

Schreuder ging afgelopen weekend met 0-3 onderuit tegen SC Freiburg. "Dat was een grote teleurstelling voor ons, maar de jongens hebben goed gereageerd en uitstekend getraind."

Vorig seizoen werden veel duels op maandagavond gespeeld. Dit seizoen is dat een stuk minder. Schreuder is daar blij mee. "Voetbal wordt gespeeld voor de supporters, dus dat was jammer, maar de bond heeft al gereageerd door voorlopig geen wedstrijden op maandagavond in te plannen. Daar moeten we nu mee omgaan."

Hoffenheim staat na vier duels op de dertiende plaats in de Bundesliga.

Poll

Komt het goed met Schreuder bij Hoffenheim?

(379 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws