Derksen houdt betoog: 'Nu al absoluut het grootste talent van Nederland'

Derksen houdt betoog: 'Nu al absoluut het grootste talent van Nederland'

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 22:40vr 20-09-2019 om 22:40

Laatste update: vrijdag 20 september 2019 om 23:00vr 20-09-2019 om 23:00

Johan Derksen vindt Mohamed Ihattaren 'absoluut het grootste talent van Nederland'. De analist van Veronica Inside is het met Valentijn Driessen eens dat de KNVB en bondscoach Ronald Koeman er alles aan moeten doen om de PSV'er voor Oranje te laten kiezen.

"De ontwikkeling van die jongen gaat zo snel. Ik vind hem nu al absoluut het grootste talent van Nederland", steekt Derksen van wal over de zeventienjarige aanvallende middenvelder. "Het gaat zo snel dat Bergwijn eigenlijk nauwelijks nog een rol speelt bij PSV, want deze jongen is gewoon de allerbeste."

Eerder op de dag hield Driessen al een pleidooi om Ihattaren koste wat kost te overtuigen van een interlandcarrière bij het Nederlands elftal. Daar sluit Derksen zich volledig bij aan. "Koeman moet zich diep schamen. Die heeft een zekere trots en een zekere luiheid met dit soort dingen. Bij die familie moet je met een heel groot cadeau op de stoep staan. Je moet daar zaken doen. Die mensen willen gepamperd worden."

"Uit Marokko komen er allerlei gasten over om die mensen te bespelen en Nederland blijft arrogant achterover leunen", vervolgt Derksen. "Maar dit wordt echt een wereldspeler. Die moet je in Oranje hebben. Het is toch ongelooflijk dat een jongen van zeventien al zo bepalend is voor een elftal? Ik word met de week enthousiaster over PSV met zulke goede aanvallers."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Mohammed Ihattaren een wereldtopper in wording?

Ja, die potentie is er zeker.
84%
Nee, daarvoor komt hij uiteindelijk tekort.
16%
(4610 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws