Onana: 'Ook belangrijk om te laten zien dat we de beste club van Nederland zijn'

Onana: 'Ook belangrijk om te laten zien dat we de beste club van Nederland zijn'

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 20:39za 21-09-2019 om 20:39

André Onana reist zondag met vertrouwen af naar Eindhoven, waar de topper tussen Ajax en PSV op het programma staat. Landskampioen Ajax, dat voorafgaand aan dit seizoen de strijd om de Johan Cruijff Schaal (2-0) al van PSV won, wist de vorige drie edities in Brabant niet te winnen.

De Eindhovenaren wonnen drie keer en kregen zelfs geen doelpunt tegen. "Ik herinner me het gevoel van de wedstrijden tegen PSV, omdat het na de wedstrijd iedere keer hetzelfde was", zegt Onana bij Ajax TV. "Maar ik ben er zeker van dat het deze keer anders zal zijn. Ik kan niet beloven dat we zullen winnen, maar ik kan wel garanderen dat het moeilijk voor ze wordt om van ons te winnen."

"Het is niet alleen belangrijk voor de titelstrijd om een goed resultaat neer te zetten, maar ook om te laten zien dat we de beste club van het land zijn", gaat de keeper uit Kameroen verder. "We moeten ze laten zien dat we veel beter zijn. Ik houd er ook van om het publiek stil te krijgen, zoals wanneer we uit bij Feyenoord winnen. Dat is in Eindhoven nog niet gelukt, maar ik heb er vertrouwen in dat we het publiek stil gaan krijgen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws