Ontevreden Kerkhofjes: 'Van Bommel moet ingrijpen, hij viel weer door de mand'

Ontevreden Kerkhofjes: 'Van Bommel moet ingrijpen, hij viel weer door de mand'

Gepubliceerd: maandag 23 september 2019 om 10:26ma 23-09-2019 om 10:26

René en Willy van de Kerkhof zijn niet te spreken over de manier waarop PSV zich zondag voor eigen publiek heeft gepresenteerd tegen Ajax. De voetbaltweeling laat dat in gesprek met Omroep Brabant weten. 

De eerste Eredivisie-topper van dit seizoen eindigde in het Philips Stadion in 1-1. Na de openingstreffer van Quincy Promes tekende Donyell Malen in de slotfase voor de eindstand. "PSV was niet in goeden doen, niet zoals de afgelopen weken. Ik had meer opportunisme verwacht van beide ploegen, een meer open wedstrijd. Om zeker in het begin van dit voetbalseizoen alles op alles zetten om de wedstrijd te winnen. Maar het laatste kwartier - na de 1-1 van Donyell Malen - verliep uitermate rustig. Beide ploegen wilden allebei dit ene puntje niet verliezen. Het was gezapig", stelt Willy

Volgens René was Ajax de bovenliggende partij. "PSV vond ik een beetje afwachtend, op de counter spelen. Terwijl PSV speelde toch thuis voetbalde. Ik vind dat je dan vol op de aanval moet spelen. Maar goed, dat gebeurde helaas niet."

Aanvoerder Pablo Rosario zakte door het ijs, vond hij. "Ik vond dat hij weer door de mand viel. Hij was niet aanwezig. Ik vind dat Mark van Bommel moet ingrijpen, want Rosario speelde de laatste wedstrijden ook al niet zo denderend."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws