'Malen wilde per se van Arsenal terug naar Nederland, naar Eindhoven'

'Malen wilde per se van Arsenal terug naar Nederland, naar Eindhoven'

24-09-2019 12:23
117

De stormachtige ontwikkeling van Donyell Malen verrast iedereen, niet in de laatste plaats de familie van de aanvaller van PSV. In Wieringen kijken ze met trots naar de verrichtingen van de nieuwe ster aan het firmament van het Nederlandse voetbal.

Malen is momenteel topscorer van de Eredivisie, nam de laatste zes goals van PSV voor zijn rekening en scoorde tijdens zijn debuut voor Oranje de beslissende 3-2 in en tegen Duitsland. "We hadden een mooi jaar verwacht, maar dit..", mijmert Mariska Manshanden, de moeder van Malen, in gesprek met De Volkskrant.

"Donyell is leeg in zijn hoofd", legt Manshanden verder uit. "Zo kan hij vrij voetballen. Het kan op dit moment bijna niet meer stuk. Nou ja, alles kan stuk, maar Donyell is heel rustig. Ook in zijn keuzes. Hij wilde per se van Arsenal terug naar Nederland, naar PSV. En als hij iets wil, houdt niemand hem tegen. Hij luistert vooral naar zichzelf."

Woensdag komt Malen wederom in actie voor de Eindhovenaren. Dan staat in het Philips Stadion het thuisduel met FC Groningen op het programma.