'Arsenal denkt aan terugkeer PSV'er Malen en moet nu honderdvoudige betalen'

'Arsenal denkt aan terugkeer PSV'er Malen en moet nu honderdvoudige betalen'

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 10:15zo 22-09-2019 om 10:15

De goede prestaties van Donyell Malen zijn ook aan de andere kant van het Kanaal opgevallen. Engelse boulevardmedia brengen de aanvaller van PSV in verband met zowel Liverpool als zijn oude club Arsenal.

Volgens The Mirror houden The Gunners de optredens van Malen nauwgezet in de gaten. De kersverse Oranje-international trok de deur in Londen pas twee jaar geleden achter zich dicht vanwege een gebrek aan kansen in het eerste elftal. PSV nam hem voor 600.000 euro over, maar inmiddels is hij bijna het honderdvoudige waard. De boulevardkrant denkt dat Malen nu zo'n 57 miljoen euro kost.

Malen staat er bijzonder goed op na zijn doorbraak bij PSV én Oranje. Zo goed zelfs, dat liefst 45 clubs de Eindhovenaren gevraagd zouden hebben om hen op de hoogte te houden van de plannen met de aanvaller. The Sun schreef zaterdag al dat Liverpool één van die clubs is.

Malen was in dertien officiële duels dit seizoen goed voor tien goals en vier assists. Vooral zijn vijfklapper tegen Vitesse en zijn treffer bij zijn Oranje-debuut tegen Duitsland baarden opzien.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt Malen dit seizoen Eredivisie-topscorer?

(10146 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws