'Ajax en PSV zijn inderdaad een klasse apart, maar we gaan kansen krijgen'

'Ajax en PSV zijn inderdaad een klasse apart, maar we gaan kansen krijgen'

Gepubliceerd: donderdag 26 september 2019 om 15:02do 26-09-2019 om 15:02

PEC Zwolle maakt zijn borst nat voor de volgende wedstrijd in de Eredivisie: PSV komt op bezoek. Assistent-trainer Henry van der Vegt ziet echter kansen.

PEC ontvangt PSV zondag in eigen huis. "Je hoort wel eens dat Ajax en PSV de Eredivisie zijn ontgroeid. Ze zijn inderdaad een klasse apart, maar daar moeten de kleinere clubs maar mee weten om te gaan", zegt Van der Vegt op de clubsite. "PSV heeft veel individuele klasse, enorm veel snelheid en is heel gevaarlijk vanuit de omschakeling. Toch komen er zondag ook tegen PSV kansen voor PEC Zwolle. En dáár gaan we voor!"

Van der Vegt is sinds dit seizoen werkzaam als assistent van hoofdtrainer John Stegeman. Hij is blij te kunnen werken met een 'ervaren trainersstaf'. "Zelf ben ik analytisch ingesteld en richt ik mij graag op de tactiek van het team en de speelwijze van de tegenstander. Ik ben erg blij dat ik de keuze heb gemaakt voor het trainersvak", besluit de assistent-trainer, die de laatste jaren bestuursfuncties bekleedde bij SC Cambuur, Willem II en RKC Waalwijk.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws