'Volgende topvoetballer getroffen door inbraak: huishoudster van Partey bedreigd'

'Volgende topvoetballer getroffen door inbraak: huishoudster van Partey bedreigd'

01-10-2019 15:16
13

Ook Thomas Partey is niet ontkomen aan de inbraakgolf in Spanje die al verschillende topvoetballers heeft getroffen. Volgens diverse Afrikaanse en Spaanse media is het huis van de Ghanese Atlético Madrid-controleur dinsdag leeggeroofd door gewapende mannen.

Partey was op dat moment niet in zijn woning in voorstad Boadilla del Monte, aangezien hij later op de dinsdag met Atlético Madrid tegen Lokomotiv Moskou opneemt in de Champions League. Onder meer Marca meldt dat de huishoudster van Partey werd bedreigd door de indringers, die er met een onbekende buit vandoor zijn gegaan. Bij de inbraak zijn echter geen gewonden gevallen.

Tijdens de Madrileense derby tussen Atléico en Real Madrid van zaterdagavond werd het gezin van Real Madrid-middenvelder Casemiro overvallen. De woning van Partey's ploeggenoot Alvaro Morata was afgelopen zomer al het doelwit van gewapende overvallers. Onder meer Jordi Alba, Gerard Piqué en Karim Benzema waren in het recente verleden eveneens slachtoffer van een inbraak.