Odegaard laat zich uit over Real Madrid-rentree en reageert op 'gekke verhalen'

Odegaard laat zich uit over Real Madrid-rentree en reageert op 'gekke verhalen'

Gepubliceerd: donderdag 3 oktober 2019 om 13:18do 03-10-2019 om 13:18

Martin Odegaard is niet van plan voortijdig terug te keren naar Real Madrid. Dat laat hij weten aan Marca. De negentienjarige Noor maakt dit seizoen indruk bij Real Sociedad.

Odegaard speelt tot de zomer van 2021 in San Sebastian. De laatste dagen werd gespeculeerd over een vervroegde terugkeer van de Noor naar Real Madrid, maar dat lijkt uitgesloten. "Als Zidane me in de zomer belt? Daar heb ik nog niet aan gedacht", verklaart Odegaard.

"Mijn intentie is om hier (Real Sociedad, red.) twee seizoenen te blijven. Dat is belangrijk voor mij. Ik ben twee jaar lang telkens van team veranderd. Ik denk dat het voor jonge spelers als ik goed is om wat stabiliteit te hebben. Daarom wil ik hier twee jaar blijven."

Odegaard is na huurperiodes bij sc Heerenveen en Vitesse één van de smaakmakers van de Primera División dit seizoen. In Engeland werd hij al gelinkt aan Manchester City, Manchester United en Arsenal. "Er doen veel gekke verhalen de ronde, maar veel is niet waar. Soms lach ik als ik ze lees."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws