Van Bommel maakt van Ruiter nieuwe tweede PSV-keeper: Heel logisch

Van Bommel maakt van Ruiter nieuwe tweede PSV-keeper: "Heel logisch"

Gepubliceerd: donderdag 3 oktober 2019 om 23:47do 03-10-2019 om 23:47

Laatste update: donderdag 3 oktober 2019 om 23:57do 03-10-2019 om 23:57

Robbin Ruiter is voorlopig de tweede keeper van PSV. Dat bevestigt Mark van Bommel. Aanvankelijk was Lars Unnerstall de tweede doelman, maar die zat tegen Rosenborg BK op de tribune.

Van Bommel moest tijdens de warming-up schakelen door de blessure van Jeroen Zoet en bracht niet Unnerstall, maar Ruiter. "Op dit moment is hij de tweede keeper. Lars is net terug van een blessure en Robbin heeft de hele voorbereiding meegedaan, dus dit was voor mij heel logisch", zegt Van Bommel tegen FOX Sports.

Zoet kreeg klachten na het duel met PEC Zwolle van afgelopen zondag. "We wisten dat hij een beetje last had. Hij heeft het gewoon geprobeerd. Het is een heel professionele beslissing om te zeggen: trainer, het kan wel, maar ik ga er liever uit. Voor hetzelfde geld gebeurt er na een kwartier iets en moet je een keeper wisselen. Dan ben je een wissel kwijt."

PSV won in Noorwegen met 1-4 en dus is Van Bommel tevreden. "Als je zes punten uit twee wedstrijden haalt moet je hartstikke tevreden zijn. Dat is gewoon mooi."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Europa League PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws