'Misschien moet etiket topclub van Feyenoord af en is negende hun positie'

'Misschien moet etiket topclub van Feyenoord af en is negende hun positie'

Gepubliceerd: maandag 7 oktober 2019 om 17:38ma 07-10-2019 om 17:38

De sportieve malaise bij Feyenoord zorgt er voor dat er ook vraagtekens worden geplaatst bij Jaap Stam. NOS-verslaggevers Arno Vermeulen en Jeroen Elshoff zijn niet onder de indruk van de trainer, die geen tactisch plan zou hebben en een verslagen indruk maakt.

Collega Jan Roelfs opent de discussie door te stellen dat de verwachtingen in De Kuip te hoog zijn. "Misschien moet het etiket topclub voorlopig van Feyenoord af. In breder verband. Misschien is negende op dit moment wel de positie van Feyenoord", zegt hij in de podcast van de NOS.

Daar is Vermeulen het niet mee eens. "Hier is veel meer uit te halen. Daarom denk ik dat Jaap Stam goed in de spiegel moet kijken of hij zijn werk wel voor elkaar heeft. Met deze spelers word je geen eerste of tweede, maar je moet er wel veel meer uithalen dan nu gebeurt. Ik zie geen stip aan de horizon waar Stam naartoe wil met zijn elftal."

Ook Elshoff is kritisch. Hij was aanwezig bij de 4-2 afstraffing tegen Fortuna Sittard. "Ik hoor of zie niks waarvan ik denk: zo wil je het aanpakken. Na afloop had ik voor de eerste keer het gevoel dat ik met een verslagen man stond te praten. Hij heeft altijd wel iets krachtigs, maar net als bij de meeste spelers had ik zoiets van: ze weten het gewoon niet. Ze hebben geen enkel idee meer."

Poll

Is Stam nog steeds de juiste man voor Feyenoord?

(6585 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws