'Ten Hag gaat in de Eredivisie toch niet met Martínez en Álvarez spelen?'

'Ten Hag gaat in de Eredivisie toch niet met Martínez en Álvarez spelen?'

Gepubliceerd: maandag 7 oktober 2019 om 21:40ma 07-10-2019 om 21:40

Laatste update: maandag 7 oktober 2019 om 22:03ma 07-10-2019 om 22:03

Erik ten Hag lijkt zijn ideale Eredivisie- én Champions League-middenveld te hebben gevonden, denkt NOS-commentator Jeroen Elshoff. De Amsterdammers speelden zondag tegen ADO Den Haag met Donny van de Beek, Quincy Promes en Lisandro Martínez.

Midweeks stond Edson Álvarez met Van de Beek en Martínez op het middenveld tegen Valencia. Elshoff denkt niet dat Ten Hag nog veel gaat veranderen aan de Eredivisie- en de Champions League-variant. "Dit gaan we vaker zien. Je gaat mij toch niet vertellen dat hij in de Eredivisie met Martínez en Álvarez gaat spelen?", stelt hij in de NOS Voetbalpodcast.

Die samenstelling bewaart Ten Hag juist voor de Europese wedstrijden, denkt de commentator. "Ik denk dat we dat blijven zien. Tegen Valencia werkte dat op een bepaalde manier ook wel, ook al was het moeizaam." Wellicht is er in de Champions League nog ruimte voor experimenten, als de wedstrijden tegen Chelsea net zo voortvarend verlopen als die tegen Lille OSC en Valencia. "Als het zo doorgaat, zijn ze na drie of vier potjes al zeker van de volgende ronde. Dan kun je internationaal misschien ook iets proberen, ook al klinkt het gek."

Poll

Álvarez-Promes-Martínez: een Ajax-waardig middenveld?

(4207 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws