Memphis zoekt naar woorden: De situatie in Lyon is gewoon k*t op dit moment

Memphis zoekt naar woorden: "De situatie in Lyon is gewoon k*t op dit moment"

Gepubliceerd: maandag 7 oktober 2019 om 22:32ma 07-10-2019 om 22:32

Memphis Depay was opgelucht dat hij zich maandag weer kon melden bij het Nederlands elftal. De spits van Oranje verloor zondagavond met Olympique Lyon bij Saint-Étienne FC: L'OL heeft nu zeven competitiewedstrijden op rij niet gewonnen en is afgezakt naar een veertiende plek in Frankrijk.

Trainer Sylvinho is maandagavond aan de dijk gezet, enkele uren nadat Memphis in Nederland FOX Sports te woord stond. Hoewel hij zes keer gescoord heeft in alle competities, is de vijftigvoudig Oranje-international niet te spreken over het seizoen tot dusver. "De situatie in Lyon is gewoon k*t op dit moment. Het klinkt hard, maar het is gewoon een feit", laat hij aan duidelijkheid niet veel te wensen over.

"En dan moet ik me hier weer melden", vervolgt Memphis, waarna er toch een lach doorbreekt op zijn gezicht. De sportieve crisis in Lyon laat hem echter niet onberoerd. "Het is niet makkelijk", stelt hij. "Ik weet wat ik hier moet doen en hoe de sfeer is. Maar ergens in mijn hoofd wil ik dat ook bij de club", lucht hij zijn hart.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws