Koeman helpt zaakwaarnemer Jansen in figurantenrol: Die heeft een droom

Koeman helpt zaakwaarnemer Jansen in figurantenrol: "Die heeft een droom"

09-10-2019 14:55
37

Ronald Koeman werkt graag mee aan de droom Rob Jansen. De zaakwaarnemer wil zich, samen met oud-voetballers Dirk Kuijt, Dennis Bergkamp en Henrik Larsson, inkopen bij een Engelse club. Koeman houdt zich op de achtergrond.

Als Jansen, Kuijt, Bergkamp en Larsson erin slagen de League One-club Wycombe Wanderers over te nemen, gaat Koeman geen actieve rol spelen. "Ik ben op de achtergrond als adviseur gevraagd. Wanneer zij dat willen, ben ik daar bruikbaar voor", vertelt Koeman desgevraagd op het persmoment voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Noord-Ierland.

"Maar ik ben niet degene die investeert en bepaalt hoe het daarna verder moet gaan. Daar is mijn zaakwaarnemer voor. Die heeft een droom en dat is een club kopen. Ik ben er niet echt bij betrokken en dat wilde ik ook niet, gezien mijn positie."

Het is nog de vraag of het oranje-gekleurde consortium erin slaagt Wycombe Wanderers over te nemen. Ook de Amerikaanse investeerder Rob Couhig is geïnteresseerd. Over de toekomst van Wycombe wordt volgende week gestemd. De club is sinds 2012 in handen van een groep van zo'n 800 supporters.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s