Wenger haalt uit naar Bayern na transfer Gnabry: 'Ze hebben de boel gemanipuleerd'

Wenger haalt uit naar Bayern na transfer Gnabry: 'Ze hebben de boel gemanipuleerd'

Gepubliceerd: donderdag 10 oktober 2019 om 08:21do 10-10-2019 om 08:21

Arsène Wenger was in zijn tijd bij Arsenal gecharmeerd van Serge Gnabry. De Franse coach geeft echter aan dat hij denkt dat Bayern München de boel gemanipuleerd heeft, waardoor Arsenal het contract met de speler niet kon verlengen.

De Duitse aanvaller maakt dit seizoen indruk bij Bayern München en het nationale elftal en veel mensen vragen zich af waarom Arsenal hem in 2016 liet vertrekken naar Werder Bremen. "We hebben lange tijd geprobeerd om zijn contract te verlengen, maar ik denk dat Bayern achter de schermen de boel heeft gemanipuleerd", begint Wenger tegenover beIN SPORTS over de situatie. "Dat, mocht hij toen naar Werder gaan, hij daarna voor Bayern zou kunnen tekenen."

"Hij was altijd een getalenteerde jongen, maar het ontbrak hem op momenten aan vertrouwen. Wij dachten altijd dat we met hem een speler hadden die grote dingen kon bereiken", vervolgt Wenger. "Hij keerde terug van een slechte periode bij West Bromwich Albion, waar zijn zelfvertrouwen werd verwoest. Ik probeerde hem er vervolgens weer bovenop te krijgen, ik geloofde in hem."

Of Gnabry dit niveau vast kan houden weet de Franse coach nog niet. "Bij een carrière op dit niveau moet je constant zijn. Als je bekijkt welke spelers onze sport domineren, zijn dat degenen die enorm constant zijn."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws