Feyenoord doet niets met transfertip Van Hanegem: 'Ik was denk ik wel gegaan'

Feyenoord doet niets met transfertip Van Hanegem: 'Ik was denk ik wel gegaan'

11-10-2019 09:57
70

Willem Janssen had een overstap naar Feyenoord deze zomer wel zien zitten. Willem van Hanegem droeg de aanvoerder van FC Utrecht voor in zijn wekelijkse Algemeen Dagblad-column.

Van Hanegem liet eind juli optekenen dat Janssen een goede verdediger voor Feyenoord zou zijn. 'Die is dan wel 33 jaar, maar kan goed voetballen en gaat er echt voor', aldus De Kromme. Janssen is gevleid. "Het is leuk dat hij het zegt", reageert de verdediger bij VTBL.

"Of ik het gedaan had? Ja, ik denk het wel. Feyenoord is toch een stap hoger. Ze hebben het nu moeilijk, maar als je je sportief en financieel kunt verbeteren, zeg je daar niet zomaar nee tegen. Maar de situatie is dat ik vastlig bij Utrecht. Ze zullen me ook niet snel willen laten gaan. Ik zie mezelf eigenlijk ook niet ergens anders spelen."

Janssen speelde eerder bij VVV-Venlo, Roda JC en FC Twente. Het buitenland is nooit een issue geweest. "Ik heb er weleens over nagedacht, maar nee. Het is zo gelopen. Ik heb ook nooit echt de keuze gehad. Meestal koos ik voor zekerheid door vrij snel mijn contract te verlengen en voor langere periodes te tekenen."