'Barça wil cashen en is bereid om Frenkie-concurrent in winter te laten gaan'

'Barça wil cashen en is bereid om Frenkie-concurrent in winter te laten gaan'

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2019 om 14:15ma 14-10-2019 om 14:15

Laatste update: maandag 14 oktober 2019 om 14:34ma 14-10-2019 om 14:34

De kans dat Ivan Rakitic het seizoen afmaakt bij FC Barcelona is op dit moment kleiner dan dat hij vertrekt in de winter. De Catalanen zijn volgens Spaanse media bereid om Rakitic te laten gaan.

Sport en AS schrijven dat een vertrek van de Kroatische middenvelder zowel sportief als financieel niet slecht uit komt voor Barça. Rakitic heeft een contract tot de zomer van 2021 en dat maakt een wintertransfer aantrekkelijk voor Barcelona. Nu kan de club nog cashen en dat zal in veel mindere mate het geval zijn als hij later vertrekt. Het ligt niet in de lijn der verwachting dat speler en club een akkoord gaan bereiken over een nieuw contract.

Internazionale is al langer geïnteresseerd in Rakitic en ook Manchester United volgt de ontwikkelingen op de voet. Naar verluidt wil de kampioen van Spanje deze winter minimaal 40 miljoen euro vangen voor de spelverdeler. 

Rakitic was vijf seizoenen lang een vaste en belangrijke schakel in Camp Nou. Daar is dit seizoen verandering in gekomen door de komst van Frenkie de Jong en de snelle opmars van Arthur. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws