Nieuwe tegenvaller voor PSG en Neymar: Braziliaanse ster wéér geblesseerd

Nieuwe tegenvaller voor PSG en Neymar: Braziliaanse ster wéér geblesseerd

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2019 om 18:16ma 14-10-2019 om 18:16

Laatste update: maandag 14 oktober 2019 om 18:29ma 14-10-2019 om 18:29

Een nieuwe tegenvaller voor Neymar. De Braziliaanse aanvaller is zondag opnieuw geblesseerd geraakt tijdens de oefeninterland met Nigeria (1-1) en moet zo'n vier weken toekijken, meldt zijn club Paris Saint-Germain.

Neymar, die interland nummer 101 speelde, viel al na een kwartier uit. De ster van Brazilië en PSG nam aangeslagen op de bank plaats, wat het ergste al deed vermoeden. Een mri-scan heeft aangetoond dat hij zijn hamstring heeft verrekt. Pas een maand geleden maakte de 27-jarige dribbelaar zijn rentree na een enkelblessure.

De nieuwe kwetsuur betekent slecht nieuws voor PSG, want Neymar verkeerde net weer in topvorm. In vijf duels in de Ligue 1 scoorde hij al vier keer. Daarmee verstomde ook de kritiek die was ontstaan door zijn uitgesproken transferwens van afgelopen zomer. 

Neymar mist door de blessure in ieder geval de competitieduels met OGC Nice, Olympique Marseille, Dijon en Stade Brest. Daarnaast gaan beide wedstrijden tegen Club Brugge in de Champions League aan hem voorbij.

Paris Saint-Germain verwacht wel spoedig weer over Kylian Mbappé te kunnen beschikken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws