Driessen wijst naar Koeman: 'En dan Van de Beek, waar moet die in godsnaam heen?'

Driessen wijst naar Koeman: 'En dan Van de Beek, waar moet die in godsnaam heen?'

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2019 om 23:07ma 14-10-2019 om 23:07

Valentijn Driessen heeft zijn bedenkingen bij het optreden van bondscoach Ronald Koeman voor en tijdens de wedstrijd tegen Wit-Rusland van zondagavond. Joël Veltman, Donny van de Beek, Quincy Promes en Donyell Malen maakten in Minsk hun entree in Oranje, dat er volgens Driessen echter niet beter van ging voetballen.

De chef voetbal van De Telegraaf vond dat de vele wijzigingen haaks staan op het beleid van Koeman. "Hij wil heel weinig veranderen, maar we gaan het in Wit-Rusland ineens volledig over een andere boeg gooien: 3-4-3, Joël Veltman aan de rechterkant, dan moet Steven Bergwijn naar binnen... En dan heb je met Donny van de Beek een lopende speler. Waar moet die in godsnaam heen?", laat Driessen weten in Voetbalpraat op FOX Sports.

Met name Bergwijn en Van de Beek kwamen regelmatig in elkaars vaarwater, vond de journalist. "Moet je Van de Beek erin zetten op het moment dat je tegen Bergwijn zegt: je moet naar binnen komen? Dan is er geen ruimte. Er staan al elf Wit-Russen daar en dan komen er ook nog allemaal eigen spelers die je in de weg gaan lopen!"

Poll

Eens met Driessen?

(2031 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws