'Misschien belt Justin Kluivert met Patrick: ik vond je ook niet zo goed spelen'

'Misschien belt Justin Kluivert met Patrick: ik vond je ook niet zo goed spelen'

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2019 om 07:58wo 16-10-2019 om 07:58

Kees Kwakman maakt zich niet zo druk om de reactie van Justin Kluivert na Jong Noorwegen-Jong Oranje van dinsdagavond. De buitenspeler van AS Roma werd na een uur vervangen door Cody Gakpo en liet zijn ongenoegen over de wissel duidelijk blijken.

Kwakman vindt echter dat er weinig aan te merken is op die reactie. "Kluivert moet er niet te veel van maken. Hij is boos, maar ik vind dat nooit zo erg. Je hoeft niet de hele dug-out doormidden te schoppen, maar ik vind het altijd wel leuk als ze boos zijn na een wissel", laat hij dinsdagavond weten in Voetbalpraat op FOX Sports. "Misschien belt hij nog met Patrick. En zegt die als vaderlijk figuur: jongen, dit hoort erbij, kan gebeuren. En ik vond je ook niet zo goed spelen."

"Ik dacht: kom op nou, man", zei Kluivert in zijn interview na afloop van de EK-kwalificatiewedstrijd, tot genoegen van Kwakman. "Hoe hij het ook zei hè", lacht de FOX Sports-analist. "Hij zei dat het niet zo was, maar natuurlijk was dat richting de trainer (Erwin van de Looi, red.). Is toch prima?"

Poll

Kluivert boos na zijn wissel: moet kunnen?

(1159 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws