'Is hij er wel? Ik zie ook geen foto's van Johnston bij Feyenoord. Is hij er wel?'

'Is hij er wel? Ik zie ook geen foto's van Johnston bij Feyenoord. Is hij er wel?'

Gepubliceerd: donderdag 17 oktober 2019 om 08:47do 17-10-2019 om 08:47

RKC Waalwijk wil zich in de winterstop gaan versterken met spelers uit het buitenland. Dat stelt FOX Sports-presentator Jan-Joost van Gangelen, die met trainer Fred Grim gesproken heeft. Spelers van Feyenoord 1 komen waarschijnlijk niet naar Waalwijk, zo wordt gesteld op de betaalzender.

"Ze willen heel graag wat doen en ze gaan waarschijnlijk toch proberen om spelers uit het buitenland te halen", zegt Van Gangelen bij Voetbalpraat. "Ik vroeg aan Grim waarom hij niet met Feyenoord-spelers in zee gaat die helemaal zijn afgeschreven, maar daar ging hij verder niet op in."

"Spelers zoals Jan-Arie van der Heijden en Ayoub. Johnston heb ik nog nooit bij de selectie gezien." Commentator Leo Driessen reageert serieus: "Is hij er wel? Er zijn ook geen foto's van Johnston. Is hij er wel?"

Mario Been denkt niet dat reservespelers van Feyenoord naar RKC gaan. "Gaan spelers dat doen? Dat gaat niet gebeuren. Ik kan me wel voorstellen dat spelers uit Jong Feyenoord het doen, maar niet die bij de eerste selectie hebben gezeten. Dat is de derde of vierde categorie, maar niet jongens als Wouter Burger, Bannis en Azarkan."

Poll

Gaat RKC degraderen?

(1493 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws