Slutsky baalt: 'Een van de beste spelers in ons team, een beetje zoals Odegaard'

Slutsky baalt: 'Een van de beste spelers in ons team, een beetje zoals Odegaard'

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 20:35vr 18-10-2019 om 20:35

Vitesse-trainer Leonid Slutsky baalt stevig van de blessure van Oussama Tannane. De 25-jarige aanvaller komt tot de winterstop niet meer in actie voor de Arnhemmers, die momenteel vierde staan in de Eredivisie.

"Oussama is een heel belangrijke speler voor ons. Misschien wel een van de beste spelers in ons team", stelt Slutsky in gesprek met De Telegraaf. "De laatste drie wedstrijden heeft hij een heel hoog niveau gehaald, een goal gemaakt en drie assists gegeven. Eigenlijk is hij de een van de weinige spelers in de selectie, die het vermogen hebben om met een individuele actie een wedstrijd te beslissen. Oussie heeft die kwaliteiten met zijn dribbels en met zijn acties."

"Een beetje zoals Martin Odegaard vorig seizoen", vervolgt de Russische trainer. "Natuurlijk zijn het andere typen spelers. Ik denk dat Oussie fysiek wat sterker is en dat Odegaard iets uitgekookter is met zijn passes, maar het zijn allebei spelers, die in hun eentje een wedstrijd kunnen beslissen. We hebben veel goede aanvallend ingestelde spelers, zoals Linssen, Matavz, Foor en Bero, maar dat zijn teamspelers en Oussie is de enige die iets in zijn eentje kan forceren."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws