Driessen volkomen eens met UEFA over Ajax-straf: 'Het werd wel een keer tijd'

Driessen volkomen eens met UEFA over Ajax-straf: 'Het werd wel een keer tijd'

Gepubliceerd: vrijdag 18 oktober 2019 om 23:22vr 18-10-2019 om 23:22

Laatste update: vrijdag 18 oktober 2019 om 23:24vr 18-10-2019 om 23:24

Valentijn Driessen is het volkomen eens met de UEFA om Ajax een wedstrijd zonder uitpubliek op te leggen. Tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea blijft het uitvak leeg.

"Dat werd wel een keer tijd. Het is iedere keer gesodemieter in het buitenland, in Nederland valt het allemaal wel mee", begint Driessen aan tafel bij Veronica Inside. "Het zijn natuurlijk vaak gasten die op eigen gelegenheid naar zo'n land toe gaan en geen kaartje hebben en dan toch binnen proberen te komen. Of alleen maar om heibel te schoppen."

"Ajax kan je daar natuurlijk niet echt verantwoordelijk voor stellen, die moeten de boetes betalen en onderhand worden ze onder druk gezet, het bestuur en de directie om maar zoveel mogelijk kaarten te krijgen. Die Londenaren, de autoriteiten daar, die hebben Spurs-Ajax meegemaakt. Dat ging natuurlijk ook fout."

René van der Gijp is het met Driessen eens en geeft aan dat het niet alleen bij Ajax zo gaat. "Dat is bij al die clubs. Die Engelse clubs, als je dat ziet, dan zie je weer dertig supporters op de grond liggen met 300 man ME er langs. Dan denk ik: waar gaat het allemaal over?"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Vinden jullie de straf voor Ajax terecht?

(2908 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws