Slutsky: 'Nog nooit een competitie gezien zoals de Eredivisie, wat een verschil'

Slutsky: 'Nog nooit een competitie gezien zoals de Eredivisie, wat een verschil'

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 16:41za 19-10-2019 om 16:41

Leonid Slutsky hoopt met Vitesse mee te kunnen strijden om de derde plaats in de Eredivisie. De Russische oefenmeester van de club uit Arnhem ziet dat Ajax en PSV veel te sterk zijn voor de rest van de ploegen in de Nederlandse competitie.

Slutsky, die met Vitesse thuis een punt pakte tegen Ajax (2-2) en in Eindhoven een pak slaag kreeg van Donyell Malen en PSV (5-0), ziet dat die twee ploegen boven de rest uitsteken. "Ik heb nog nooit een competitie gezien waarin het verschil zo groot is als hier", meldt de Rus in gesprek met FOX Sports. "Ik denk dus ook niet aan de eerste of tweede plaats, omdat dat gewoon onmogelijk is."

De doelstelling voor Vitesse is dan ook om achter Ajax en PSV als derde te eindigen. "Ajax en PSV kunnen het grote clubs in Europese toernooien lastig maken, dat kunnen wij niet. Om eerlijk te zijn is het maximaal haalbare voor ons om competitief te zijn in de strijd om plaats drie. Als jij me nu zegt dat dat gaat lukken schud ik je de hand en gaan we feest vieren."

Vitesse komt zaterdagavond in actie in de Eredivisie. De Arnhemmers spelen vanaf 20.45 uur een uitwedstrijd bij VVV-Venlo.

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws