Bergwijn reageert op ontevreden PSV-fans: 'Dat heb ik ze duidelijk gemaakt'

Bergwijn reageert op ontevreden PSV-fans: 'Dat heb ik ze duidelijk gemaakt'

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 23:34za 19-10-2019 om 23:34

Steven Bergwijn kreeg het na de met 3-0 verloren uitwedstrijd bij FC Utrecht aan de stok met wat PSV-fans in het uitvak. De aanvaller van de Eindhovenaren vond dat de supporters onrechtvaardig waren tegenover Bergwijn zelf en zijn ploeggenoten.

Bergwijn kreeg het gevoel dat de fans de inzet van de spelers niet waardeerden. "Het was een beetje emotie en er werd over en weer wat gezegd", meldt hij tegenover FOX Sports. "Ik snap ze wel, maar we verliezen niet voor de lol en dat heb ik duidelijk gemaakt. We moeten bij elkaar blijven, want we zijn één team en één club. Voor elkaar strijden, wij voor hun en zij voor ons. Dat heb ik gewoon verteld."

De aanvaller van de Eindhovenaren stelt niet uitgescholden te zijn en zegt dat hij gewoon zijn verhaal kon doen. "Ik heb niks speciaals naar m'n hoofd gekregen, nee. Ik heb duidelijk gemaakt wat ik wilde zeggen en dan is het ook klaar. Zij mogen zeggen wat ze willen, maar als ik iets vind zeg ik het ook. Dat heb ik gedaan, dan moet het ook afgelopen zijn."

Later reageerde Bergwijn ook nog via Instagram op de wedstrijd en het incident.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws