Maher doet PSV pijn: 'Niemand kan zeggen dat ik er daar met de pet naar gooide'

Maher doet PSV pijn: 'Niemand kan zeggen dat ik er daar met de pet naar gooide'

Gepubliceerd: zondag 20 oktober 2019 om 10:30zo 20-10-2019 om 10:30

Dat Adam Maher zaterdag het lot bezegelde van zijn oude club PSV, voelde niet als genoegdoening. De middenvelder speelde een sterke wedstrijd en maakte in de slotfase de 2-0 voor FC Utrecht, dat uiteindelijk zelfs met 3-0 aan het langste eind trok.

"Ik heb altijd een goed gevoel gehad bij PSV. Ik heb daar mooie momenten meegemaakt, kampioenschappen meegemaakt", vertelt Maher aan Voetbal International. "Uiteindelijk ga je wel na een mindere periode daar weg. Dat vind ik nog steeds zonde. Ik wilde daar slagen en daar alles aan doen. Ik denk dat niemand kan klagen dat ik er met de pet naar heb gegooid. Het is niet gegaan zoals ik wilde, maar ik kan nu weer lekker voetballen."

De oud-speler van AZ wilde zich naar eigen zeggen niet extra bewijzen. "Ik wil mij altijd bewijzen, ook tegen PSV natuurlijk. Maar het is niet dat ik een wraakgevoel heb. Ik heb daar echt een leuke tijd gehad. Dat ik scoor is alleen maar fantastisch." De Domstedelingen staan door de overwinning op PSV vijfde in de Eredivisie.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws