Sierhuis maakt zich onsterfelijk bij Groningen: Het lekkerste wat er is

Sierhuis maakt zich onsterfelijk bij Groningen: "Het lekkerste wat er is"

Gepubliceerd: zondag 20 oktober 2019 om 19:07zo 20-10-2019 om 19:07

Kaj Sierhuis is dolblij met zijn heldenrol tegen FC Groningen. De spits begon het seizoen in de basis, moest plaatsnemen op de bank, maar kon zondagmiddag eindelijk weer eens juichen. Hij besliste Groningen - Sparta in de slotfase, nadat hij kort daarvoor was ingevallen.

"Ik stond eerst vier wedstrijden in de basis, maar scoorde niet. Daar word je als spits op afgerekend. Vervolgens krijg je een hardnekkige blessure waardoor je niet bij de selectie zit. Het was wachten op het moment dat ik in kon vallen en een wedstrijd kon beslissen. Dat je in de 85e minuut de 1-0 maakt is het lekkerste wat er is", vertelt Sierhuis aan FOX Sports.

"Ik ben iemand die positief is en blijft. Als je aan de jongens vraagt hoe ik me heb gedragen, is dat positief. Ik maak sfeer in de gym en in de kleedkamer. Dat doe ik altijd. Als ik met m'n ziel onder m'n arm ga lopen, word ik daar niet vrolijk van", vervolgt de oud-spits van Ajax. "Voor voetbal geef je alles. Dan kun je negatief gaan doen, maar dan krijg je een heel zwaar leven."

"Ik heb er wel een paar dagen mee gezeten, dat is menselijk, maar het is zaak om zo snel mogelijk de knop weer om te zetten. We moeten niet te hard van stapel lopen, want ik wil altijd meer. Ik wil terug in de basis en meer goals maken. Dan is dit de eerste stap."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws