Arnesen: 'Feyenoord een unieke uitdaging, maar eerst andere zaken afhandelen'

Arnesen: 'Feyenoord een unieke uitdaging, maar eerst andere zaken afhandelen'

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 11:51ma 21-10-2019 om 11:51

Laatste update: maandag 21 oktober 2019 om 12:54ma 21-10-2019 om 12:54

Frank Arnesen wil nog niet reageren op de geruchten die hem aan Feyenoord linken. De Deen zou topkandidaat zijn om technisch directeur te worden bij de Rotterdammers, maar Arnesen laat voorlopig weinig los.

Arnesen, die volgens De Telegraaf in de winterstop aangesteld zal worden als nieuwe technisch directeur van Feyenoord, houdt zijn kaken stijf op elkaar. "Ik ben nog bezig met het afhandelen van mijn vertrek bij Anderlecht", zegt de 63-jarige Deen tegen RTV Rijnmond. "Het tweede is dat ik twee weken geleden een nieuwe knie heb gekregen en ik richt mij volledig op het herstel."

"Ik kan en wil geen informatie geven, want ik zit nog met het Anderlecht-verhaal", gaat Arnesen verder. "Voor dat afgehandeld is, kan ik geen commentaar geven. Door de jaren heen ben ik gewend om pas te reageren als er getekend is. Dat doe ik nu ook. Dat vind ik niet netjes. In het belang van mezelf en in het belang van welke club dan ook."

Toch moet de technisch directeur toegeven dat het bijzonder zou zijn als hij, als oud-speler van Ajax en PSV, juist bij Feyenoord aan de slag zou gaan. "Dat zou wel uniek zijn. Ik sta zeker open voor een uitdaging, maar zolang ik met Anderlecht bezig ben kan ik er niet op reageren. Pas daarna ga ik kijken welke mogelijkheden op mijn pad komen. Ik ga nooit over één nacht ijs."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws