De Telegraaf: Arnesen moet nieuwe technisch directeur Feyenoord worden

De Telegraaf: Arnesen moet nieuwe technisch directeur Feyenoord worden

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 06:42ma 21-10-2019 om 06:42

Frank Arnesen moet de nieuwe technisch directeur van Feyenoord worden. Dat meldt De Telegraaf. Hij gaat volgens de krant 'zo goed als zeker' in de winterstop aan de slag in De Kuip.

Het is de bedoeling dat Arnesen de taken van interim-directeur Sjaak Troost overneemt. Tweeënhalve week geleden werd de 63-jarige Deen het slachtoffer van de malaise bij Anderlecht, waar hij nog geen jaar actief was. Vincent Kompany werd zonder zijn medeweten binnengehaald en de Belg haalde vervolgens, zonder succes, zijn eigen spelers binnen.

Arnesen is een gerespecteerde naam in de voetbalwereld. Na een lange carrière, die hem onder meer langs Ajax en PSV bracht, werkte hij als manager of sportief directeur bij PSV, Tottenham Hotspur, Chelsea, Hamburger SV, Metalist Charkov en PAOK Saloniki en Anderlecht. Vorig jaar was hij nog actief in de raad van commissarissen van PSV.

Bij Feyenoord lijkt Arnesen te moeten werken met een bescheiden budget. De Telegraaf voorspelt dat er pas over enkele jaren meer geld vrijkomt voor grotere salarissen.

Op de achtergrond overweegt Feyenoord ook serieus om Mark Koevermans, die onlangs werd benoemd tot algemeen directeur ad-interim, voor een langere periode die rol te geven. Dat heeft te maken met het afhaken van 'droomkandidaat' Robert Eenhoorn, die AZ vooralsnog niet wil verlaten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws