Veelbesproken Makkelie leidt CL-duel in Athene, Ajax krijgt te maken met Roemeen

Veelbesproken Makkelie leidt CL-duel in Athene, Ajax krijgt te maken met Roemeen

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 12:39ma 21-10-2019 om 12:39

Danny Makkelie is door de UEFA aangesteld als leidsman bij het Champions League-duel tussen Olympiakos en Bayern München. De arbiter, die afgelopen zaterdag na interventie van de VAR twee PSV'ers de rode kaart toonde in Utrecht, wordt door zijn vaste assistenten geholpen.

Kevin Blom is dinsdagavond vierde man in Piraeus, waar Bayern de eclatante 7-2 zege op Spurs in het miljardenbal een vervolg hoopt te geven. Jochem Kamphuis en Bas Nijhuis assisteren Makkelie achter het VAR-scherm, zo valt te lezen op de website van de UEFA.

Ook Pol van Boekel heeft een eervolle aanstelling gekregen als VAR. De Limburger assisteert scheidsrechter Bobby Madden bij het duel tussen Slavia Praag en Barcelona. Joost van Zuilen neemt naast Van Boekel plaats achter de monitor als assistent-VAR.

Ajax wordt woensdagavond gefloten door de Roemeen Ovidiu Hategan. Hij heeft de beschikking over Poolse assistentie achter de schermen, want Szymon Marciniak zal als VAR fungeren. Hategan was al eerder scheidsrechter bij de Amsterdammers tijdens het succesvolle Europa League-campagne in 2017. Hij floot toen de return van het treffen tussen Schalke en Ajax in Gelsenkirchen, dat door late goals van Nick Viergever en Amin Younes in Amsterdams voordeel uitviel.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Champions League

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws