Feyenoord haalt Kelly naar De Kuip: Dat is een enorme inschattingsfout geweest

Feyenoord haalt Kelly naar De Kuip: "Dat is een enorme inschattingsfout geweest"

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 19:27ma 21-10-2019 om 19:27

Arno Vermeulen zet grote vraagtekens bij de beslissing van Jaap Stam om Liam Kelly naar Feyenoord te halen. De Ierse middenvelder kwam tot nu toe één wedstrijd in actie en zit op de bank. 

"Liam is gekomen voor de breedte van de selectie", zei Stam vrijdag op de persconferentie. "Ook omdat wij afgelopen zomer moesten kijken wat we konden halen met weinig geld. Dan is Liam een speler die op de lange termijn leuke dingen kan gaan doen bij Feyenoord."

"Als ik denk: brengt hij op dit moment dat wat ik van hem ken vanuit Engeland? Dan zeg ik op dit moment: nee. Hij kan veel beter en moet weer aan de bak om dat te gaan brengen. Als hij dat niet doet, komt hij dus ook niet in beeld om te gaan spelen op dit moment."

Vermeulen legt de schuld dat Kelly faalt bij Stam. "Dat is een enorme inschattingsfout geweest", zegt de NOS-commentator in de podcast van de NOS. "Als je je als trainer conformeert aan een speler die je meeneemt waarvan iedereen zich afvraagt waarom je die in hemelsnaam naar Feyenoord haalt als je zijn cv bekijkt... Als je nu zegt dat hij enorm tegenvalt kun je lastig inschatten wat het niveau is."

Commentator Jeroen Elshoff ziet dat Feyenoord er een puinhoop van heeft gemaakt. "Als je het allemaal op een rijtje zet. Het is echt ongelooflijk... Godzijdank dat ze die hondstrouwe supporters nog hebben. Dat maakt het nog leuk om daar te zijn."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Eens met Vermeulen?

(2121 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws