Onana bevestigt: Ajax-keeper liet interesse twee Europese topclubs links liggen

Onana bevestigt: Ajax-keeper liet interesse twee Europese topclubs links liggen

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 14:14di 22-10-2019 om 14:14

André Onana bevestigt dat diverse Europese topclubs afgelopen zomer interesse voor hem toonde. Onder meer Paris Saint-Germain en FC Barcelona informeerden naar de 23-jarige doelman van Ajax.

Onana had over belangstelling niet te klagen na een topseizoen met Ajax, dat de dubbel pakte en tot de halve finale van de Champions League reikte. "Paris? Ik heb contact met PSG gehad. Ik heb erover gesproken met mijn zaakwaarnemer. Hij vertelde mij dat ze geïnteresseerd waren, over de club en hun plannen", zo laat de Kameroener weten aan RMC Sport. "We hebben het meerdere keren besproken."

Uiteindelijk zag Onana af van een overstap, zoals ook FC Barcelona nul op het rekest kreeg. De Catalanen zochten door de vertrekwens van Jasper Cillessen een nieuwe stand-in voor Marc-André Ter Stegen. "Barça kwam deze zomer terug voor mij. Het is mijn thuis. Ik was onderdeel van de club en ze hebben altijd oog voor één van hen. Maar het was niet het juiste moment. Misschien krijg ik deze kans nooit meer, maar deze zomer voelde het niet goed om terug te keren."

Onana tekende eind maart al een nieuw contract bij Ajax. Hij ligt tot medio 2022 vast in de Johan Cruijff Arena.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Onana rijp voor een absolute topclub?

(8215 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws