'Politie weer op Achilles-sportpark: spelende kinderen van de velden verwijderd'

'Politie weer op Achilles-sportpark: spelende kinderen van de velden verwijderd'

Gepubliceerd: zaterdag 26 oktober 2019 om 14:17za 26-10-2019 om 14:17

Laatste update: zaterdag 26 oktober 2019 om 14:36za 26-10-2019 om 14:36

De gemoederen bij Achilles'29 zijn nog niet bedaard. De voetbalclub uit Groesbeek, tot 2017 nog actief in het Nederlandse betaalde voetbal, mag niet meer op het eigen sportpark komen en zaterdagochtend werd wederom de politie ingeschakeld om dit te handhaven.

Deze zaterdagochtend heeft iemand van de familie Derks de politie nogmaals gebeld om een aantal trainende kinderen van vier en vijf jaar oud van de velden te verwijderen, zo meldt VI. Sportpark de Heikant is immers in het bezit van de machtige familie, die lang de touwtjes in handen hadden bij Achilles. Nu de club in de financiële problemen zit heeft de familie de handen van de club af getrokken en kwam het terrein inclusief inboedel na een veiling in handen van de voormalige steunpilaren van Achilles.

Vanaf dat moment heeft de familie Derks te kennen gegeven dat de club Achilles niet meer welkom is op het sportpark en een aantal weken geleden moest de politie een dertigtal individuen van de velden verwijderen. Deze zaterdagochtend was het dus weer raak en moesten ordehandhavers eraan te pas komen om een aantal voetballende kinderen en hun ouders te laten vertrekken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Achilles '29

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws