De Wolf ziet 'echte Feyenoord-parel' in Haagse dienst: 'Kan wel vlieguren maken'

De Wolf ziet 'echte Feyenoord-parel' in Haagse dienst: 'Kan wel vlieguren maken'

Gepubliceerd: zondag 27 oktober 2019 om 11:43zo 27-10-2019 om 11:43

Feyenoord-icoon John de Wolf blijft het zonde vinden dat Jong Feyenoord niet is toegetreden tot het betaald voetbal, waardoor de Feyenoord-talenten minder ervaring op kunnen doen dan spelers van Ajax en PSV. Volgens de FOX Sports-analist bewijst Crysencio Summerville hoe belangrijk het is om regelmatig te spelen.

De pas zeventienjarige vleugelaanvaller wordt momenteel door Feyenoord aan ADO Den Haag verhuurd en maakte zaterdag tegen Vitesse zijn eerste Eredivisie-treffer. "Er is bij Feyenoord maar één echte parel en dat is Summerville. Die heeft wel het voordeel dat hij op zijn zeventiende vlieguren in de Eredivisie kan maken. De andere talenten hebben de piramide gemist, daar hebben we het wel vaker over gehad", laat hij vanuit Heerenveen – waar hij de Noordelijke derby tegen FC Groningen analyseert – weten aan Goedemorgen Eredivisie.

Nu Summerville ritme kan opdoen op Eredivisie-niveau, heeft hij de potentie om Feyenoord 1 te halen, voorspelt De Wolf. "Als hij zo doorgaat op de manier waarop hij zich nu presenteert, dan kan hij een hele goede Feyenoord-speler worden over twee jaar."

Poll

Staat Summerville binnen twee jaar in het eerste van Feyenoord?

(2628 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws