Breaking news

Willem II neemt 'moeilijk besluit' en breekt met Koster: 'Doodzonde en spijtig'

'Ook Foor valt weg bij Vitesse, Slutsky hoopt op 'vrijblijvende' Honda als speler'

'Ook Foor valt weg bij Vitesse, Slutsky hoopt op 'vrijblijvende' Honda als speler'

Gepubliceerd: vrijdag 1 november 2019 om 11:16vr 01-11-2019 om 11:16

Laatste update: vrijdag 1 november 2019 om 11:26vr 01-11-2019 om 11:26

Vitesse-trainer Leonid Slutsky hoopt dat hij dit seizoen kan beschikken over Keisuke Honda, stelt de Gelderlander. De 33-jarige Japanse linkspoot traint sinds deze week mee in Arnhem, nadat hij eerder dit jaar al opdook bij zijn oude club VVV-Venlo.

De Arnhemmers benadrukten deze week dat Honda 'vrijblijvend' meetraint. Slutsky ziet in de geroutineerde Japanner echter een aanwinst voor het middenveld, meldt de Gelderlander. De Russische trainer heeft immers niet veel smaken op het middenveld: Oussama Tannane, Charly Musonda en Hillary Gong zijn voor langere tijd uitgeschakeld met blessures.

Mogelijk voegt ook Navarone Foor zich bij dit rijtje. De 27-jarige middenvelder viel midweeks nog in tijdens het bekerduel met De Graafschap, maar liep tijdens de training van donderdag een liesblessure op. Volgens het regionale medium zal een MRI-scan uit moeten wijzen hoelang Foor niet beschikbaar zal zijn voor Vitesse.

De verrassend presterende Arnhemmers vervolgen de competitie zondagmiddag met een uitwedstrijd tegen FC Emmen en mogen proberen om in het spoor van AZ en PSV te blijven.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Honda nog een aanwinst zijn voor de Eredivisie?

Ja
92%
Nee
8%
(866 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws