Been prijst Van der Heijden na opmerkelijk interview: Nog nooit gehoord

Been prijst Van der Heijden na opmerkelijk interview: "Nog nooit gehoord"

03-11-2019 20:24
34

Mario Been prijst Jan-Arie van der Heijden na zijn interview met FOX Sports, waarin hij aangaf dat hij misschien wel is gepasseerd door de clubleiding van Feyenoord, in plaats van door Jaap Stam.

"Er is een aantal dingen gebeurd, maar ik neem de vorige trainer daarin niets kwalijk. Eigenlijk had ik een heel goede band met hem. Ik had het gevoel dat Stam niet helemaal zelf alles besliste. Of dat kwam door de aankopen? Zou kunnen. Ik had een goede band met hem, praatte veel met hem en hij was veel met mij bezig. Ik vond Stam een goede trainer", zei Van der Heijden na het duel met VVV-Venlo (0-3).

"Geweldig", reageert Been, vlak nadat Van der Heijden wegloopt. "Hij probeert zich toch te schikken. Ik vind dat wel netjes." De uitspraken van Van der Heijden verbazen FOX-presentator Jan-Joost van Gangelen, die de nadruk legt op wat Van der Heijden over de clubleiding van Feyenoord zei. "Ik kan me niet voorstellen dat Jaap Stam zo in elkaar zit. Jaap is een trainer die z'n beste spelers opstelt", zegt Been.

"Ik heb nog nooit gehoord dat een speler het zo voor een trainer opneemt die hem op een zijspoor heeft gezet. Dat heb ik nog nooit gehoord", zegt Van Gangelen. "Daarom vind ik het heel mooi van hem. Ik heb het ook nog nooit gehoord", reageert Been weer.

Van der Heijden begon zondag in de basis tegen VVV.