Advocaat brengt 'Haagse' mentaliteit: 'Bij een fout zegt hij dat in je gezicht'

Advocaat brengt 'Haagse' mentaliteit: 'Bij een fout zegt hij dat in je gezicht'

Gepubliceerd: woensdag 6 november 2019 om 22:15wo 06-11-2019 om 22:15

Jens Toornstra merkt de gevolgen van de komst van trainer Dick Advocaat. Volgens de in Leiderdorp geboren middenvelder heeft de opvolger van trainer Jaap Stam de zaken op scherp gezet in De Kuip.

De Kleine Generaal schroomt niet om te zeggen waar het op staat, heeft Toornstra al ondervonden. "De trainer zit erbovenop en is heel direct. Tot nu toe gaat het goed", laat hij weten aan FOX Sports, doelend op de 0-3 overwinning bij VVV-Venlo van zondagmiddag. "We zijn nog ongeslagen, haha. We zaten in een dip, maar dan is het goed om weer te winnen. Dan kun je weer een frisse start maken."

Hoewel Advocaat in september zijn 72ste verjaardag vierde, heeft hij nog niet aan scherpte en gedrevenheid ingeboet. "Als je iets niet goed doet, wordt dat gewoon recht in je gezicht gezegd, dat is misschien een beetje Haags. Maar als je het goed doet, doe je het ook goed", aldus Toornstra. "Dat is dus duidelijk."

Feyenoord speelt donderdagavond zijn eerste Europese duel onder leiding van Advocaat. Om 21.00 uur wordt de thuiswedstrijd tegen BSC Young Boys in gang gezet.

Poll

Wat wordt het donderdag tussen Feyenoord en Young Boys?

(4417 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws