Ajax-fan Babel zit briesend voor de buis: 'Maakt naar mijn mening een fout'

Ajax-fan Babel zit briesend voor de buis: 'Maakt naar mijn mening een fout'

Gepubliceerd: donderdag 7 november 2019 om 09:38do 07-11-2019 om 09:38

Laatste update: donderdag 7 november 2019 om 10:37do 07-11-2019 om 10:37

Ryan Babel beleefde woensdagavond een dramatische wedstrijd met Galatasaray op bezoek bij Real Madrid (6-0), maar was een dag eerder nog fanatiek Ajax-supporter bij het duel van de Amsterdammers in Londen. Babel was kritisch op het optreden van de arbiter op Stamford Bridge.

"Ik ben natuurlijk Ajax-supporter, je hoopt dat Ajax wint", zegt Babel in gesprek met Veronica. "Dan heeft de wedstrijd zo'n ommekeer door een beslissing van de scheidsrechter, die naar mijn mening een fout maakt. Hij had moeten fluiten voor de overtreding op Daley Blind", doelt de Oranje-international op het moment vlak voor de rode kaart van Blind. "Dat was een grote beslissing die invloed heeft op de wedstrijd. Achteraf mag Ajax nog blij zijn met een punt."

Babel sprak nog niet met de Ajacieden over de bizarre wedstrijd in Engeland. "In dit geval heb ik geen contact gehad, maar soms spreken we elkaar wel via de groepsapp van het Nederlands elftal. De mooiste goal van de avond? Die van Ziyech, die helaas aan de keeper werd gegeven. Ziyech kennende was die bal wel bewust", aldus Babel, die kort kon zijn over de wedstrijd van Galatasaray tegen Real Madrid.

"Een klote avond, als je zo begint worden het de moeilijkste potjes. Daar kun je bijna onmogelijk van terugkomen. Met alle respect, maar wij hebben het vermogen niet om dat om te draaien. Dan is het damage control, zorgen dat je er niet tien om de oren krijgt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws