Wenger laat heel ander verhaal over Bayern München horen: Dit is de waarheid

Wenger laat heel ander verhaal over Bayern München horen: "Dit is de waarheid"

Gepubliceerd: vrijdag 8 november 2019 om 22:20vr 08-11-2019 om 22:20

Duitse media meldden donderdag stellig dat Arsène Wenger niet de nieuwe trainer van Bayern München wordt, maar de Fransman laat een dag later een ander verhaal horen. Wat blijkt: Wenger en Bayern moeten nog met elkaar om de tafel.

Na het vertrek van Niko Kovac passeerden meerdere namen de revue. Uiteindelijk leek Wenger de belangrijkste kandidaat te zijn. BILD meldde dat de oud-trainer van Arsenal geen kandidaat meer is omdat Bayern hem afgezegd zou hebben, maar dat klopt niet.

"Allereerst, ik heb geen zaakwaarnemer, ik ben de enige betrokkene in dit verhaal. Niemand kan namens mij praten", vertelt Wenger in een exclusief interview met beIN Sports.

"Daarnaast ken ik Beckenbauer, Rummenigge en Hoeness (clubiconen Bayern, red.) al veertig jaar. We hebben elkaar al die tijd de waarheid verteld wanneer dat moest. Wat er is gebeurd? Mijn naam verscheen uit het niets. Op woensdag belde Rummennigge mij. Hij was op weg naar de wedstrijd tegen Olympiakos."

"We hebben er maximaal vijf minuten over gesproken. Hij vertelde me dat assistent Flick de trainer is voor de komende twee wedstrijden en vroeg me of ik interesse had omdat ze op zoek zijn naar een trainer. Ik vertelde hem dat ik er nog niet over na had gedacht en wat tijd nodig had. We besloten om volgende week nog eens met elkaar te bellen omdat ik tot zondag in Doha (Qatar, red.) ben. Dit is de waarheid."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws