Luid gejuich in Groningen-kleedkamer na cadeautje Buijs: 'Hebben het verdiend'

Luid gejuich in Groningen-kleedkamer na cadeautje Buijs: 'Hebben het verdiend'

08-11-2019 22:57
39

Danny Buijs verraste zijn spelers na afloop van het duel met Vitesse met een extra dag vrij. Het leverde gejuich op in de kleedkamer van FC Groningen, maar Buijs snapt dat niet, zegt hij met een knipoog.

Groningen won vrijdagavond met 1-2 bij Vitesse. "Ik heb een keer toestemming gegeven voor een extra vrije dag. Het is bizar dat ze daar zo blij mee zijn", lacht Buijs voor de camera van FOX Sports. "Die gasten hebben het verdiend. We hebben het heel zwaar gehad. Als je ziet hoe ze iedere week strijd en passie leveren, dan is dit een mooi moment om er een keer aan toe te geven."

Wedden

Meer odds

Kaj Sierhuis en Ajdin Hrustic werden gewisseld door Buijs, maar waren daar zichtbaar niet blij mee. "Haha ja, dat is toch mooi? Als ik eruit werd gehaald als speler was ik ook niet blij."

"Het is heel simpel, ik ben er niet om spelers te pleasen. Ik wil een team in het veld hebben dat de grootste kans heeft om de wedstrijd te winnen. Dan moeten Kaj en Ajdin zich opofferen voor het teambalang. Dat ze boos zijn vind ik alleen maar mooi."