Wenger krabbelt toch terug: 'Ik wens Bayern succes, voor mij is de situatie klaar'

Wenger krabbelt toch terug: 'Ik wens Bayern succes, voor mij is de situatie klaar'

Gepubliceerd: zaterdag 9 november 2019 om 17:11za 09-11-2019 om 17:11

Bayern München had er al duidelijkheid over verschaft en nu laat Arséne Wenger ook wat van zich horen: de Fransman wordt niet de nieuwe trainer van Der Rekordmeister. De twee partijen vertelden verschillende verhalen over hun onderlinge contact.

Volgens Bayern is Wenger nooit een serieuze kandidaat geweest om trainer te worden in München, maar in gesprek met beIN Sports liet de Franse oefenmeester weten dat hij wel degelijk op het lijstje stond om het seizoen in Beieren af te maken. Wenger zou nog in gesprek gaan met de beleidsbepalers van Bayern, die hij al lang kent.

Die gesprekken lijken er toch niet te komen of in het geheim te hebben plaatsgevonden. Wenger heeft namelijk te kennen gegeven, wederom tegenover beIN Sports, dat hij niet de nieuwe trainer van Bayern zal worden. 'Ik wens ze veel succes, maar voor mij is de situatie nu afgedaan', liet hij weten.

De verwachting is dat Hansi Flick tot het einde van het seizoen de regie in handen krijgt, waarna Der Rekordmeister voor volgend seizoen een nieuwe trainer wil aanstellen. Daarvoor zou Erik ten Hag de belangrijkste kandidaat zijn.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws