Berghuis raakt slaags met RKC-keeper Vaessen: 'Hij zei: lekker voor je!'

Berghuis raakt slaags met RKC-keeper Vaessen: 'Hij zei: lekker voor je!'

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 19:02zo 10-11-2019 om 19:02

Steven Berghuis greep de hoofdrol tijdens de turbulent verlopen blessuretijd van Feyenoord-RKC Waalwijk. De Feyenoord-aanvoerder had de voor 4-2 kunnen zorgen, maar schoot voor open doel tegen de lat en kreeg het vervolgens aan de stok met RKC-keeper Etienne Vaessen.

Berghuis deelde een duw uit aan zijn opponent, die vervolgens met veel gevoel voor dramatiek naar het gras ging. De Oranje-international kon er wel om lachen, getuige zijn interview met FOX Sports direct na afloop. "Wat er gebeurde? Je hebt het zelf gezien toch, haha", liet hij weten in gesprek met Pascal Kamperman. "Hij zei tegen mij: lekker voor je, dat je hem miste! Ik dacht: wat, lekker voor je? Hoort erbij..."

De twee konden elkaar na afloop wel de hand schudden. "Volgens mij stond hij eerst nog tien seconden en ging hij daarna liggen. Daarna was het weer prima, hoort erbij", herhaalde hij. Bij Berghuis overheerste uiteindelijk de vreugde om de late 3-2 overwinning, na een rake kopbal van Marcos Senesi. Gelukkig, Marcos... Leuk voor hem, ik ben blij voor hem!"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws