Waterreus is hard voor PSV: 'Hij mag altijd spelen, staat dat in zijn contract?'

Waterreus is hard voor PSV: 'Hij mag altijd spelen, staat dat in zijn contract?'

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 21:53zo 10-11-2019 om 21:53

Ronald Waterreus kan de keuze van Mark van Bommel om alleen Jeroen Zoet te slachtofferen na de matige reeks van PSV niet begrijpen. Volgens de analist geeft de trainer van de Eindhovenaren daarmee een verkeerd signaal af.

Ten opzichte van het verloren Europa League-duel bij LASK Linz was alleen Zoet zijn basisplaats kwijtgeraakt. "Dan geef je eigenlijk aan tien andere spelers aan dat het aan Jeroen (Zoet, red.) lag", legt Waterreus uit in Rondo op Ziggo Sport. "Wat ga je dan nu doen? Het voelt heel ongemakkelijk."

Andere bekritiseerde spelers mochten wel blijven staan en daar kan Waterreus met zijn hoofd niet bij. "Er is bijvoorbeeld veel gezegd over Sadílek en Rosario, maar nu wordt Gutiérrez er af gehaald. Rosario mag blijven staan, want die moet schijnbaar negentig minuten spelen. Dat staat ergens in zijn contract ofzo?"

De onrust in de PSV-kleedkamer zal door de keuzes en uitspraken van Van Bommel toenemen, zo voorspelt Waterreus. "Jullie weten ook hoe dat gaat", zegt de oud-keeper. "De andere spelers gaan het daar onderling ook over hebben."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

Eens met Waterreus?

(3273 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws